Politik - Gossip

Maj 2010

Veronica parat til at nøjes med
30 millîoner kroner
i underholdsbidrag om året >>
Bookmark and Share

Veronica Lario x Silvio Berlusconi
Sidste afsnit af et ægteskab i krise


Vil du snage mere i Berlusonierne privatliv?
Tak et kig på "valg-ugebladet" fra 2001 - En tynd italienske historie >>

2 mill. katolske
stemmer i fare


Den celebre skilsmisse kan også få politiske konsekvenser.


To millioner stemmer fra den "hårde kerne" af de katolikker, der ikke kan acceptere slibrige skilsmisser er nu i fare for at rykke til andre partier.

Disse stemmer kan for eksempel gå til det lille katolske midterparti UDC, der i øvrigt ledes af Pierferdinando Cassini, der selv for nogle år siden skiftede sin første hustru ud med en yngre - og i øvrigt stenrig - nummer to hustru.Den lykkelige familie
var et PR-stunt...


I juli 2008 fulgte en journalist og en fotograf hele den sammenbragte Berlusconifamilie - fem børn fra to ægteskaber og nu også med børnebørn.

Foto af et smilende ægtepar hånd i hånd, og søde foto med børnebørn over rigtig mange sider i ugebladet "CHI" skulle være med til at skabe et forgyldt billede af det lykkelige familieliv....
Hånd i hånd - for pressens og omdømmets skyld.

Artikel fra maj 2009

Søndag den 3. maj meddelte Veronica Lario for det første, at hun overhovedet ikke ville hverken tale med eller mødes med sin husbond Silvio Berlusconi, og for det andet, at hun nu havde hyret en af Italienske kendeste skilsmisse-advokater til at afslutte det 29 år lange forhold.


Hvor italienerne de første dage efter seneste afsnit af Berlusconi´ernes ægteskabelige sæbeopera (Læs afsnittet her >>) mest var indstillet på at bede fru Berlusconi om at lade være med at "vaske sit beskidte tøj offentligt", så er der nu opstået flere online-grupper, der støtter "la signora", og også i aviserne er der læserbreve, der støtter den kvindelige part i sagen.

Veronica Larios udtalelser til nyhedsbureauet ANSA i sidste uge, hvor hun kritiserede rygterne om, at manden ville opstille og holde EU-valgkamp med langbenede og barmfagre tv-starletter, satte gang i rygterne om, at en skilsmisse var på vej.
Kun én af de storbarmede langbenede unge kvinder blev i øvrigt opstillet til EU-parlamentet.

Seksuel omgang med mindreårige

I sine udtalelser kritiserede Veronica også manden for at "pleje omgang med mindreårige" og den bemærkning ender nu i Parlamentet.
Formanden for det katolske midterparti - læs om hans privatliv til venstre - vil nemlig stille spørgsmål i parlamentet om hvorvidt regeringslederen har overtrådt loven om seksuel omgang med mindreårige.

Skilsmissen dermed umiddelbart ud til at kunne give stof til slibrige historier i lang tid fremover.

Farmand blev inviterete til børnenes fødselsdage

Blandt andet ved offentligheden nu, at Silvio Berlusconi ikke kom til hans og Veronicas tre børns 18-års fødselsdage - Veronica fortalte i sidste uge også denne detalje, krydret med en oplysning, der mere end noget andet forklarer, at der i årevis har været tale om et "skin-ægteskab" - han var ellers inviteret til fødselsdagene, fortalte nu snart eks-fru Berlusconi.

Veronicas endelige beslutning kom tilsyneladende efter at avisen Libero havde offentliggjort foto af en halvnøgen Veronica fra den teaterforestilling i 1980, hvor hendes relation med Berlusconi begyndte. Avisen mindede Veronica om, at hun faktisk selv var at sammenligne med tv-starletter, der burger deres krop til at gøre karriere eller til at gifte sig med en rig mand.

Terapeutisk abort i 7. måned

Også Veronicas beretning om, hvordan hun - og Silvio - i begyndelsen af 80´erne valgte at abortere parrets første tilsyneladende handicappede barn i 7. måned hører med til den strøm af slibrigheder, man nu kan forvente vil fylde medierne.

...og 8 milliarder euro

Også økonomien forventes at spille en stor rolle i den ægteskabelige afslutning - lige nu regnes Berlusconi som værende god for 60 milliarder danske kroner, og ingen er tvivl om, at Veronica vil slås som en løvemor for at hun og unger ikke bliver spiste af med mindre end halvdelen af den formue.

-syl

Retur til
Politik <<


Artikler
Berlusconi og Veronica
Et ægteskab i krise -
1. afsnit - 2003 >>


Berlusconi og Veronica
Et ægteskab i krise -
2. afsnit - 2007 >>


Berlusconi og Veronica
Et ægteskab i krise -
3. afsnit - 2009 >>


Berlusconi på italy.dk >>Copyright © 2007-2010. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano