Politik - Gossip

1. maj 2009
Bookmark and Share
Veronica Lario - Berlusconis usynlige hustru
Et ægteskab i krise - 3. afsnit


Et ægteskab ved endestationen: Veronica annoncerede skilsmissen den 3. maj >>
Endnu et afsnit i sæbeoperaen om Berlusconis ægteskab med den usynlige italienske first lady.
En frue, der foretrækker at dyrke biologiske grøntsager og passe sine geder i pragtvilliaen nord for Milano, hvor hende mand kun aflægger sporadiske visitter…

-
Jeg ser ham da engang imellem i tv, sagde hun i et sjældent interview i 2004Den lykkelige familie...

I juli 2008 fulgte en journalist og en fotograf hele den sammenbragte Berlusconifamilie - fem børn fra to ægteskaber og nu også med børnebørn.

Foto af et smilende ægtepar hånd i hånd, og søde foto med børnebørn over rigtig mange sider i ugebladet "CHI" skulle være med til at skabe et forgyldt billede af det lykkelige familieliv....
Hånd i hånd - men noget tyder på, at det kun var for pressens og omdømmets skyld.


Artikel fra 1. maj 2009

Veronica Lario (Miriam Bartolini på dåbsattesten) gik for to år siden med et læserbrev i rette med ægtemanden i fuld offentlighed, og før det skabte hun i 2003 også ballade med sine pacifistiske udtalelser imod Irak-krigen.


I denne uge udtalte Veronica Lario sig så til nyhedsmagasinet ANSA med blandt andet en klage over, at hun og børnene følte sig ydmyget over rygterne om, at velformede tv-starletter skulle opstilles til EU-parlamentet og føre valgkamp ved ægtemandens side.

Silvio var inviteret, men kom ikke til
sine børns 18-års fødselsdage


Veronica udtalte også, at hun blev overrasket over, at Silvio i søndags deltog i en 18-årig skønheds fødselsdag i Rom, når han ikke kom til sine egne børns 18-års fødselsdage, selv om han ellers var inviteret.

Oppositionen var allerede i begyndelsen af denne uge ude med sin forargelse over rygterne omkring de langbenede og velformede unge damers kandidaturer til EU-parlamentet.

Oppositionsleder Franceschini har udtalt, at Berlusconi lever i en "verden af glimmer, halv afklædte kvinder og penge".

Mange - også nogle af Berlusconis egne folk - er enige i den kritik, men ingen har indtil videre udtalt sig positivt om hustruens fornærmede indlæg i den debat.

Da PDL-partiets kandidater til EU-parlamentet blev offentliggjort var der i øvrigt kun én af de såkaldte "veline" (tv-starletter), der var med på listen.

Berlusconi selv mener, at hustruen er blevet ført bag lyset af rygter spredt af venstrefløjens medier.
Han aflyste dog alligevel i går torsdag et møde med sit partis anden topfigur Gianfranco Fini for at tage på besøg hos hustruen (som han aldrig har boet fast sammen med) for at fjerne de ægteskabelige knaster. Men hun takkede pænt nej til besøget....

Hold mund, fru Berlusconi


På avisernes debatsider og på mange blogs myldrer det med indlæg, hvor Berlusconis støtter rent ud sagt beder Veronica holde mund.
De anklager hende for at skade Berlusconi.

Højreavisen Libero spurgte i går sine læsere om, hvorfor Veronica dog går til pressen, når det i virkeligheden mest virker som om, hun har brug for en skilsmisseadvokat.

Avisen kaldte i overskriften på forsiden Veronica for "en utaknemmlig starlet" og mindede hende om, at hun netop selv med en karriere som B-skuespillerinde, og et par store fysiske fortrin, lever op til alle fordomme om starletter, der udnytter deres krop til at gøre karriere eller til at blive gift med en rig mand.De illustrerede artiklen med foto fra den teater-forestilling i 1980, der gjorde Berlusconi så begejstret for Veronicas to fremtrædende talenter, at lukkede forestillingen og installerede Veronica i en lejlighed i Milano.

Her fødte hun ham tre børn, inden han i 1990 blev skilt fra sin første kone. Siden fik Veronica og børnene deres egen villa, hvorfra hun sendte børnene i Rudolf Steiner-skole, sørgede for at de ikke så tv fra farmands kanaler, og hvor Veronica stadig bruger meget tid i sin biodynamiske køkkenhave.

Avisen La Repubblica giver i dag (1.5.2009) sit bud på, hvorfor Veronica aldrig har bedt om skilsmisse:

Avisen skriver, at der allerede nu er stor uenighed i familien om, hvordan arven på mindst 8 milliarder euro fra Berlusconi en den dag skal fordeles mellem de fem børn.

Berlusconi vil give 50% til de to børn af første ægteskab og 50% til de tre børn, han har med Veronica.

Veronica derimod vil have 60% til sine børn, og i sådanne arvesager står en ægtefælle altid bedre end en eks-ægtefælle.

Den 3. maj meddelte Veronica Lario, at hun vil skilles >>

-syl

Retur til
Politik <<Artikler
Berlusconi og Veronica
Et ægteskab i krise -
1. afsnit - 2003 >>


Berlusconi og Veronica
Et ægteskab i krise -
2. afsnit - 2007 >>


Berlusconi på italy.dk >>Copyright © 2007. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano