Politik - Gossip

Juni 2009
Bookmark and Share
Veronica Lario - Berlusconis usynlige hustru
Et ægteskab i krise - 2. afsnit

Fru Berlusconi ville have - og fik - offentlig undskyldning af Silvio


Undskyldning om eftermiddagen

Det højst besynderlige offentlige skænderi fik en foreløbig afslutning, da Berlusconi offentliggjorde sin undskyldning til Veronica om eftermiddagen den 31.1.

Silvio skrev blandt andet:
- Du har forberedt tre bundringsværdige børn til livet som den fanstastiske person du er og altid har været for mig siden den dag vi mødtes og blev forelskede....

- Undskyld, jeg beder dig, og tag denne offentlige handling som en kærligheds-akt.
En af mange.
Et stort kys,
Silvio

Artikel fra januar 2007

Silvio sagde for nylig ved en offentlig middag, at han ville have giftet sig med en af de tilstedeværende kvinder, hvis han ikke allerede var gift...

- Med dig vil jeg rejse overalt, blev han hørt sige,
og så fløj hustru Veronica i blækhuset, og skrev et åbent brev til venstrefløjs-avisen La Repubblica, der bestemt ikke hører til Berlusconis yndlings-aviser.

Veronic Lario Berlusconis brev blev offentliggjort i dagbladet La Repubblica onsdag den 31. januar 2007:

Uddrag af Veronicas brev:


Ærede Direktør,
det har været svært for mig at overvinde den naturlige generthed, der har været mit varemærke i de 27 år jeg har tilbragt ved siden af min mand, der er en offentlig person, først som arbejdsgiver og siden som politikker.

Jeg har valgt at min rolle skulle begrænse sig til den private sfære med det formå at skabe gode vilkår i min familie.Jeg har respektfuldt og diskret konfronteret mig selv med de uundgåelige kontraster og smertefulde øjeblikke, som et langt ægteskab medfører.

Nu skriver jeg for at udtrykke min reaktion i forhold til de bemærkninger min mand kom med i forbindelse med gallemiddagen ved overrækkelsen af (tv-præmierne, red.) Telegatti, hvor han, henvendt til nogle af de tilstedeværende kvindet, kom med en for mig uacceptabel udtalelse:

- Hvis jeg ikke allerede var gift, ville jeg straks gifte mig med hende. Med dig vil jeg gå overalt.

Det er udtalelser, der sårer min værdighed, og udtalelser som på grund af (Berlusconis, red.) alder, politiske og sociale rolle og familiære situation (2 børn i et første ægteskab og tre i det andet) ikke kan opfattes som homuristiske bemærkninger.

Af min mand og af den offentlige person, han er, kræver jeg derfor en offentlige undskyldning, da jeg heller ikke har fået nogen privat.

-syl
Retur til
Politik <<Artikler
Berlusconi og Veronica
Et ægteskab i krise -
1. afsnit - 2003 >>


Berlusconi og Veronica
Et ægteskab i krise -
3. afsnit - 2009>>


Et ægteskab ved endestationen:
Veronica annoncerede skilsmissen den 3. maj >>


Berlusconi på italy.dk >>

Italienske dagblade >>
Veronica -
Berlusconis hustru,
der oprindeligt hed
Miriam Bartolini og
var skuespillerinde.
I en bog fortalte hun
i 2004 om sit liv.

Politik eller privat storvask for åbne vinduer?

Veronica Berlusconi err tidligere kommet med udtalelser, der politisk har skadet Berlusconi (Læs artiklen om Veronica >>) og hun kan ikke være uvidende om, at La Repubblica ikke er blandt hverken Berlusconis eller resten af centrum-højrefløjens favoritter.
Copyright © 2009. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano