Grappa

2005

Bookmark and Share

Grappa i Øksnehallen i København




Italienerne drikker 23,2 mill. liter grappa om året
(Eurispes 2003)


HUSK!

Drikker man snaps eller bitter om morgenen kan man komme grueligt galt afsted...



Det er stort set kun personer på vej mod en skrumpelever, der tager stærke sager så tidligt.

I vores kvarter tror de stadig, min far drak meget, fordi han
bad om en Fernet Branca,
da han fik morgenkaffe
på den lokale bar.

Artikel fra oktober 2005
For første gang i Danmark kan du nu smage noget af det bedste grappa overhovedet fra Italien.

Mazzetti d'Altavilla er navnet på firmaet, der om nogen ved, hvordan Grappa laves.



Det sker på fødevaremessen EAT 05 i Øksnehallen
i København den 15. og 16. oktober.

"EAT 2005" bliver der mulighed for at smage udvalgte grappaer:
F.eks. Intesa, Moscato og ikke mindst Nebbiolo da Barolo, der som den eneste grappa vandt guldmedalje
i 2001 på Vineexpo i Bordeaux.

Det er firmaet Dansk Mjød A/S, der som eneforhandler af Mazzetti d'Altavilla i Danmark, giver besøgende på messen chancen for at smage den enestående italienske brændevin.

Er man ikke til "italiensk ildvand" er der også mulighed for at smage den danske gudedrik Mjød (honningvin).

Grappa-glasset

Retur til
Vin <<


Retur til
Grappa <<


Andre artikler

Grappa tåler de, men
ellers er italienerne kendt
for at have meget sarte
maver -
læs om
„Farlige peberfrugter">>


Grappa-museum >>

Italiensk øl >>


Links
EAT 2005
hedder i dag EAT 2008 -
Eat 2008 foregår den
30. og den 31. august 2008
>>


Mazzetti d'Altavilla >>

I Danmark forhandles
Mazzetti d´Altavilla af

Dansk Mjød ved Brande >>




Copyright © 2001-2010. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano