SPORT

2001

Bookmark and Share

Europamesterskab i Beachvolley
i Jesolo september 2001

Artikel fra juli 2001
Fra den 6. til den 9. september 2001 var badebyen Jesolo vært for det fjerde Europamesterskab i Beachvolley.

Der deltager 48 hold i turneringen, og danskerne kunni i uli 2001 stadig nå at komme med, hvis de klarede sig lidt bedre end forventet i udtagelsesturneringen.

Beachvolley er forlængst en olympisk diciplin, og turneringen i Jesoli består ikke kun af sport.
På det mobile stadion, som kommer til at huse turneringens vigtigste kampe er der plads til 2.500 tilskuere, og på scenen vil der være koncerter og modeopvisninger, når spillerne ikke styrter svedende rundt i sandet.
Vinderne får til gengæld en hel del ud af deres anstrengelser, for præmierne i årets Europamesterskab er ikke sådan at kimse af. De forskellige sponsorer af turneringen tilbyder en samlet præmiesum på 200.000 Euro.

Nye regler
Reglerne til dette EM er ændret en smule i forhold til tidligere. Banen er mindre, og der skal ikke længere skiftes serv for at tjene point.
I dag spilles der to sæt op til 21 point og i tilfælde af uafgjort et tredje sæt.
Jesolo håber fremover at blive en af de faste byer på den europæsiek beachvolley scene, og går EM til september fint, håber badebyen nord for Venezia at blive vært for Beach Volley VM i 2005.
Jesolo er også hvert år i juni vært for en international sandslotte-konkurrence, hvor Danmark faktisk også gør sig bemærket.
Læs om Bruno's sandslotte her >>

Copyright © 2001-2011. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>