December 2011

Alt om Amalfi-kysten
og området bag kysten:

Amalfi by >>
Papir-museet i Amalfi >>
Sant´Andrea optog i Amalfi >>
Frokost i Amalfi >>
Atrani >>
Corbaras tomater >>
Cetara >>
Frokost i Cetara >>
Conca dei Marini >>
Furore - byen, der ikke er >>
Oversøde kager >>
Middag i Furore >>
Maiori >>
Frokost med "concerto" >>
Minori >>
Positano - kystens modeby >>
Frokost i Positano >>
Praiano >>
Ravello - musik og luksus >>
Middag i Ravello >>
Sant'Egidio del Monte Albino >>
Scala - med dansk islæt >>
Tramonti >>
Middag i Tramonti >>
Vietri sul mare >>
Middag i Vietri >>
Smaragd-grotten >>
"Julekrybbe" langs kystvejen >>
Gemt kloster langs kystvejen >>






Copyright foto:

Costa Emozioni >>
-syl

Vi spiste på "Osteria Reale" -
og der var IKKE fisk på bordet,
men derimod lokale specialiteter fra "Mælke-bergene".





Vi lagde ud med oste lavet af rå-mælk, den mozzarella-agtige Fior di Latte, frisk og røget Ricotta, den lokale salami og bacon - pancetta, samt grøntsagstærte og en en grøntsagsfyldt butterdejs-musling.




Den lokale Taccola-pasta er lavet med kastanjemel og pyntet med frisk fåre-ricotta.



Lammekød til andenret



...og kage "Fior di Ricotta" med Ricotta-ost, citron, mandler og chokolade.



Vinen var Osteria Reale´s egen produktion fra 2004.

Vietri sul mare >>

-syl

Retur til
Amalfi-kysten <<

Retur til
Campania <<


Link
Osteria Reale >>




Copyright © 2007-2010. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano