Januar 2011
Bookmark and Share
Festerne hos Berlusconi: Gamle mænd
og halvnøgne unge kvinder, der mimer sexscener

10.3.2015:
Berlusconi frikendt af Højesteret for alle anklager
i sagen om "Ruby Hjerteknuser"
>>

Ruby er blevet betalt mindst seks gang for at have deltaget i Berlusconis fester, mens hun var under 18 år.

I hendes lejlighed fandt politiet seks konvolutter med navnet Silvio B. med i alt 20.000 €.
Ruby selv nægter at have haft sex med Berlusconi, men en telefonaflytning bekræfter det modsatte.

Strafferammen for at tilskynde mindreårige til prostitution går fra 6 til 12 år.

Straframmen for forhold til en mindreårig prostitueret er mellem 6 mdr. og 3 år.

I følge Berlusconis advokat Ghedini har Berlusconi aldrig selv betalt for sex, men derimod kun været "den endelige forbruger" af kvinderne - et helt nyt udtryk opfundet til lejligheden af advokaten.

Også Berlusconi selv forsvarer sig med aldrig at have "betalt for en kvinde".

Retten i Milano har bedt Italiens regeringsleder Silvio Berlusconi møde op til forhør mellem den 21. og den 23. januar i Ruby-sagen >>, hvor han anklages for tilskyndelse til prostitution og embedsmisbrug.

Utallige forhør af de unge kvinder, der i 2010 deltog i festerne i Villa Martino i Arco nord for Milano, samt telefonaflytninger ligger til grund for anklagerne mod Berlusconi.Som det altid sker i Italien, har pressen straks fået fingre i de ellers hemmeligtstemplede afskrifter af både forhør og aflytninger, og lange uddrag blev lørdag den 15. januar offentliggjort i flere dagblade.

Tv-værten og impressarioen sørger for kvinder

Af materialet fremgår det, at den 79-årige tv-vært på Berlusconis Rete 4-kanal, Emilio Fede, også har et bijob som arrangør af sin arbejdsgivers Bunga-Bunga-Parties.


Tv-værten Emilio Fedo. TG4 tager uden konkurrence førstepladsen som mest Berlusconi-venlige nyhedsprogram.

Når der skal være fest ringer Emilio Fede til impressarioen Lele Moro >>, der stiller med et batteri af unge kvinder - kvinder, der vil gøre karriere foran tv-kameraerne, men også prostituerede.


Her er impressarioen Lele Mora - i hvid t-shirt - i færd med at undersøge konkurrenterne til "Miss Guldrøv" på Sardinien i 2009.
Prinstscreen fra Affaritaliani.it

Aflytningerne viser, at ingen er i tvivl om at der er tale om "underholdning mod betaling".
Når kvinderne ankommer til villaen nord for Milano har Berlusconis personlige sekretær allerede forberedt "lønningsposerne" - kuverter med beløb fra € 500 for at have været til stede, og op til € 10.000 for den eller de, der bliver valgt til at overnatte.

Avisen La Repubblica refererer fra forhørs-afskrifterne en episode, hvor Berlusconis tidligere tandtekniker Nicole Minetti - den samme, der afhentede Ruby hos politiet i Milano da Berlusconis opkald fik hende "løsladt" - inviterer en veninde med til party hos Berlusconi den 19. september 2010.

Dagen efter aflyttes venindens telefon, og siden bliver hun indkaldt til forhør i Milano.

En pinlig aften

Veninden fortæller om "en pinlig aften" i Berlusconis villa, hvor navnet "Minetti" var nok til at slippe forbi vagterne ved villaen.

De tre mænd, der denne aften skulle underholdes var Berlusconi, tv-værten, og præsidenten for Berlusconis produktionsselskab Medusa Carlo Rossella (68 år).


Middagen skulle have været temmelig kedelig.
Kun Berlusconi talte, fortalte vittigheder, og kaldte efter tur de 20 til 25 kvindelige gæster op for at synge sammen med ham.

Efter middagen gik man ind i "Bunga-Bunga-Salen", indrettet som et diskotekt med sofaer, stang til poledans og aflukkede kamre.

Her blev pigerne klædt ud som mere eller mindre afklædte sygeplejersker og politibetjente, og bedt om at strippe eller udføre mimede sex-scener.

Siden bliver pigerne ført til en anden sal, hvor Berlusconi vælger den eller de, der bliver natten over.

Der bliver sagt pænt godnat til de piger, der ikke bliver udvalgt til at overnatte, og ved den lejlighed spørger Berlusconi Minettis veninde, om hun har haft en god aften.

- Nej, svarer hun.
- Hvorfor ikke, spørger Berlusconi.
- Jeg følte mig pinligt berørt, svarer kvinden, der dagen efter i en aflyttet telefonsamtale mere detaljeret fortæller hvorfor.
- Den mand er syg, man kan se, at han er syg", fotæller hun en veninde.

Berlusconi afleverer alligevel konvolutten med 2.000 €, to CD med ham selv der synger, og kindkysser kvinden godnat.

I bilen på vej hjem bebrejder Minetti veninden:
- Du var alt for hård. Husk på, at det her kan være nyttigt for dig.


-syl

Retur til
Berlusconi <<


Retur til
Politik <<Copyright © 2000 - 2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>