Berlusconi

September 2003

Bookmark and Share

Ingen skaldede pletter i chefens nyhedsmagasin - 2003

Oktober 2009:
100.000 underkrifter mod Berlusconis kvindesyn >>

Sådan så det originale foto ud


og her er Panoramas udgave, hvor den skaldede plet næsten er helt væk

Historien melder intet om, hvorvidt der ligger en ordre fra Berlusconi om at genskabe hans vigende hårmanke på afslørende billeder, eller om der er tale om en journalist, der har svært ved at skjule sin begejstring over chefen.

Eller om der i sidste ende er tale om en grafiker, der simpelthen synes Signor Berlusconis bare plet på issen er for grim til at sætte på forsiden af nyhedsmagasinet Panorama.Fakta er, at fotoet, hvor man kan se, at ikke nok så mange milliarder kan genskabe fordums storhedstid på issen, er blevet "bearbejdet" inden Panorama har brugt det på forsiden.

Nyhedsmagasinet Panorama er ejet af Mondadori-koncernen - Italiens største forlag - hvor storaktionær er Berlusconi og hvor koncernlederen hedder Marina Berlusconi.

Mænd, højde og hår

Nu er det her med vigende hårpragt ikke Berlusconis - og mange andre mænds - eneste problem.
Som en anden enehersker - Napoleon Bonaparte - lider Berlusconi også under sin ringe højde. Derfor går han altid i specialsyede sko med indlæg, der gør ham højere.

En anden billedserie, som jeg stadig leder efter, viser, hvordan Berlusconi er blevet "forhøjet" på de offcielle billeder fra et EU-topmøde.

Indtil jeg finder den, kan du nyde - og evt. printe dine egne anti-berlusca-klistermærker.
Klistermærkerne stammer fra den hedengangne satiriske ugeavis "Cuore" - og jeg er sikker på, at ingen har noget imod, at mærkerne genbruges i den gode sags tjeneste."Jeg bliver udenfor"

"Er I fattige, hvad rager det mig"

Retur til
Berlusconi <<

Retur til
Politik <<2004-2005
Hårtransplantationer
har nu givet Silvio
flere "faste" dun på
toppen...

Copyright © 2000-2010. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano