Mode

November 2010

Lapo Elkann med Berlusconis >> datter Barbara, der naturligvis har sin Fiat-kube med sig...Artikel fra oktober 2004

Kan man redde en bil-fabrik ved at producere tasker?

Det er der næppe nogen, der tror, men det er god reklame at skabe opmærksomhed om familiens virksomhed, så det er den nye Fiat-generation i fuld gang med.

Det er den unge Agnelli-arving Lapo Elkann (26), der sammen med veninden Giulia Ligresti (36) - fra fra en anden af Italiens førende erhvervsfamilier - præsenterer Gilli Fiat-kuben, som er taskens fulde navn. Giulia Ligresti leder modefirmaet Gilli.

Kun i 500 eksemplarer

Tasken, der kun produceres i 500 (nummererede!) eksemplarer er en del af linjen «Fiat Vintage», hvor man også finder Fiat-trøjer, og Lapo Elkann mener faktisk seriøst, at eksklusiv mode også kan være nyttig for bilproduktionen:

- Mode, design og kunst, og alt, der er tæt ved skønhed kan også være med til at give bilmarkedet et skub fremad. For at være med i det nye årtusinde, skal bilindustrien også være opmærksom på de trends, der styrer publikum. Også bilerne skal kunne forny sig, blive ønskeobjekter, og det er det vi prøver med «Fiat Vintage», sagde Lapo Elkann ved præsentationen af kult-taskerne.Lapo Elkann er manager i Fiat marketing og i færd med at restyle firmaets image.
En anden af Lapo´s ideer har været at placere en Fiat Panda-afdekling på anden sal af stormagasinet Rinascente i centrum af Milano.

-syl


Retur til Mode <<


Artikler

Narkoskandale
i Agnelli-familien >>


Nye generationer hos Fiat -
Luca Cordero de Montezemolo
og de unge Agnelli-løver >>


Færdig med Fiat (10-2002) >>

Wroouumm..... >>

Gianni Agnelli -
magtens elegante ansigt >>


Før og nu -
bilfabrikkerne i Milano >>


Links

Fiat >>

Gilli >>

Copyright © 2000-2010. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano