Italienske opskrifter

Februar 2012

Bookmark and Share

"Halvtørrede" tomater
Sol - eller ovntørrede tomater

Februar 2005
Efterlysning
Hvem kender opskriften på
"Halvtørre tomater"?
Henriette skriver :
"Semi dry tomater",
tror jeg, de hedder...
Jeg har fået dem hos
Encke og Duers i København.
Det er halve tomater, ikke soltørrede, men mere sprøde, og de ligner stadig tomat i farven.
De ligger i et eller andet olie
som smager helt fantastisk.

Hej

Du kan prøve denne opskrift.

Godt nok er tomaterne ikke ”sprøde”, men de smager som slik.

Tomater halveres og lægges i en bradepande.

Frisk timian, tørret oregano og basilikum drysses over.

Salt og peber tilsættes, og du hælder ca. 1 tsk olie på hver tomat.

Bages i ovn ved 120 grader i 3-5 timer.

Venligst,
Birthe Agerlund


Copyright © 2000-2012. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano