Italienske opskrifter

Oktober 2015

Bookmark and Share

Klassiske tomatsovse
Sugo Puttanesca - en hurtig sovs


Ingredienser
1 dåse flåede tomater
- helst de aflange

Ekstra Jomfru Olivenolie

4 små ansjoser i olie

10 hakkede kapers >>

30 gram sorte oliven uden sten



200 gram friskhakket persille

2 fed hvidløg

Chili - efter lyst og behov


Tilberedning
Svits de grofthakkede ansjoser i olivenolie i en kasserolle.

Tilsæt de hakkede kapers - oliven i kvarte, og også knust chili, hvis du har lyst.



Svits blandingen ved middelhøj varme, og tilsæt derefter en dåse flåede tomater.

Lad sovsen koge i 5 - 7 minutter.

Tilsæt de hakkede persille, når du har slukket for sovsen, og umiddelbart inden du blander med spaghettien.

Spaghettien skal være den tykke
- eller bucatini med hul i midten.

Buccatini med hul i midten




Puttanesca-sovsen (puttana = prostitueret på italiensk) siges i Napoli af være et afrodisiakum, et naturligt elskovsmiddel...


Copyright © 2005-2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano