Italienske opskrifter

Oktober 2015

Bookmark and Share

Klassiske tomatsovse
Sugo all´Arrabiata - den vrede (skrappe)


Pastaen
Penne eller anden kort pasta


400 gr. til 4 personer



500 gram friske tomater - en 1 dåse




Jomfruolivenolie
3-4 fed hvidløg
1 knust chilifrugt
Friskhakket persille


Med friske tomater skolder du 500 gram fuldmodne tomater i kogende vand et par minutter, fjerner skindet, som når du piller kartofler, og skærer tomatkødet i store tern.
(Lav et X med en skarp kniv i toppen af tomaten, inden den skoldes - så piller du den i fire "træk...)

Ellers tager du en dåse flåede tomater >> - gerne i tern (Polpa)

Svits de finthakkede hvidløg i olivenolien sammen med chili efter lyst....og mod....




Tilsæt tomaterne og lad sovsen koge ved middelvamre i cirka 20 minutter.-
Den skal koges ind til den er kompakt, uden dog at blive tør.



Server med friskhakket persille og revet pecorino-ost >>, eller flager af pecorino-ost lavet på rivejernet - osten forstærker den skrappe smag.



Copyright © 2005-2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano