Februar 2013
Bookmark and Share
Rester:
Når du - med vilje! - har lavet for meget risotto

I modsætning til retter med kogt pasta kan en rest risotto blive til en rigtig lækker resteret.

Jeg laver faktisk ofte rigeligt risotto, for manden >> elsker "Riso al salto" - en riskage lavet af risotto´en fra i går.

Her er det resterne af en risotto med salsiccia,
der laves til en riskage i en pande med rigeligt smør og olie...

Vi kan godt lide, at risene begynder at "poppe"
- så får riskagen en sprød overflade...



Med et par smørsmurte runde stål-ringe som form lavede jeg for nyligt "Riso al salto med flødeost og gorgonzola-ost"



I bunden af formen placerede jeg et lag ris
- ovenpå smurte jeg flødeost og lagde gorgonzola-tern.

"Ris-kagen" blev stegt på panden ved middel varme
- og igen indtil overfladen var sprød,
og jeg var helt sikker på, at osten var smeltet
- cirka 10-12 minutter.

-syl

Copyright © 2000 - 2014. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>