Restaurant v. Reggio Emilia

August 2011
Bookmark and Share
På Gastronomisk klinik:
Arnaldo - Clinica Gastronomica
Ultra-traditionelt emiliansk gastronomi!

Klinikken ligger i Rubiera syd for motorvejen mellem Reggio Emilia og Modena.

Det typiske køkken fra Emilia - kortere kan det ikke siges!

Serveringsvogne med et overdådigt udvalg af forretter med alle de gode pålægsspecialiteter fra Po-sletten og omegn, tærter, små æggekager og grøntsager i olie eller grillede, og om efteråret naturligvis også masser af svampe.Parmaskinken >> serveres også håndskåret
og Mortadellapølsen >> i terninger.
Vinene for eksempel områdets den hvis Malvasia og den mørkerøde let brusende Lambrusco, der jo som alle ved renser kroppen for overskydende fedt >>En forret fra Arnaldo med blandt andet den kalorietunge kogte pølse Cotechino, en æggekage med svampe og stedets kendte "Salsa Verde" - en kold urtekreme med kogte æg i hvortil der serveres små kogte kødstykker.

Pastaen er hjemmelavet, og naturligvis er der hjemmelavet lasagna, tagliatelle og gnocchi , men er den på menuen må man ikke springer over specialiteten "Spugnolata" - en lasagna med svampe.

Om vinteren kører kogt kød af enhver slags ud mellem bordene til den rituelle "Bollito" - og er man heldig er der endnu en vogn med stege. Om sommeren skiftes "Bollito" ud med grillet kød.

Og naturligvis afsluttes et komplet måltid (ca. € 50-60) med en vogn med hjemmelavede klassiske desserter.

Arnaldo er også hotel - hvis man skulle have brug for at tage et hvil efter indtagelse af et overdådigt landligt og traditionelt måltid.

-syl

Retur til
Restauranter <<


Retur til
Emilia-Romagna <<


Link
Arnaldo -
Clinica Gastronomica >>
Lukket hele søndag
og mandag til frokost
Piazza XXIV Maggio, 3
42048 - Rubiera (RE)
Tel. 0522/626124Copyright © 2000 - 2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>