Italienske opskrifter

December 2011

Bookmark and Share

Peberfrugter på vulkaner -
et anderledes tilbehør



- italiensk hverdagsmad fra Charlottes og Sergios gryder i Milano -




TIP!
D
er er stor forskel på peberfrugter:
Typerne, der kommer fra Piemonte-regionen i Norditaliten er for eksempel helt firkantede og meget kødfulde.

De kødfulde firkantede er bedst egnede til denne opskrift, men alle typer peberfrugter kan anvendes.

8 røde og gule peberfrugter

50 gram store saftige capers - helst fra øen Pantelleria syd for Sicilien >>
100 gram grønne oliven uden sten
friskhakket persille
Jomfru Olivenolie
Salt

1: Skær peberfrugterne i ret store firkanter


2: Steg dem i olien i cirka 20 minutter ved svag varme med grafthakkede capers og oliven

3: Drys til slut med persille, rør rundt, køl af og server som tilbehør eller antipasta (forret)


Copyright © 2001-2010. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano