Italienske opskrifter

Maj 2015

Bookmark and Share

Spaghetti-Linguine med muslinger

(cozze e vongole)
Havets frugter - Skaldyr >>

Mini-ordbog

Cozze = Blåmuslinger

Vongole = Venusmuslinger


Ingredienser til 4 personer

1 kg friske rensede blåmuslinger eller et glas blåmuslinger (cozze)

500 gram friske rensede venusmulinger eller glas venusmuslinger-hjertemuslinger (vongole)

2 fed hvidløg

Jomfru olivenolie

Et glas tør hvidvin

400 gr. tynd spaghetti




Tilberedning
Knus hvidløgene og hak dem derefter med kniven.
Rist dem på en stor pande i olivenolie.
Tilsæt muslingerne og rist dem let et par minutter. Tilsæt ca. 1 dl hvidvin og lad det dampe af.
Tilsæt spaghettien, der har kogt i mellemtiden, og rist spaghetti og muslinger ved middel varme 1-2 min på panden.

Buon appetito!

Den bedste pasta til denne ret er den flade spaghetti Linguine eller den normale spaghetti

Den originale spaghetti med muslinger kræver friskfangede muslinger

Så de tålmodige skal skylle de friske skaldyr grundigt inden de følger opskriften - det er en god ide, at lade muslingerne ligge i koldt saltet vand en time, inden man skyller dem.


Copyright © 2002-2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano