Italienske opskrifter

Maj 2015

Bookmark and Share

Linguine-pasta med citroner

Italienske citrusfrugter >>

Linguine



Ingredienser (4 pers.)
400 gr Linguine pasta (eller meget tynde spaghetti)

2 æggeblommer


1/4 fløde eller cremefraiche

Revet skal af en biodynamisk/økologisk citron

Saften af en citron

Revet parmesanost

Smør

Tilberedning
Pisk fløde/creme fraiche sammen med æggeblommerne og varm cremen ved svag varme i en tykbundet gryde sammen med den revne citronskal og citronsaften

Smelt smør i en stor pande (i mellemtiden har pastaen nemlig kogt sig klar!) - bland pasta og ost ved middel varme og tilsæt derefter citroncremen fra gryden.

-syl

Retur til
Mad <<


Retur til
Opskrifter <<


Retur til
Pastasovs <<


Retur til Capri <<

Caprese salat >>

Variation
Et lille glas grappa eller cognac giver cremen en ekstra dejlig smag

Grappa >>

Italiensk cognac >>

Copyright © 2004-2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano