Italienske opskrifter

December 2011

Bookmark and Share


Skruer med creme fraiche og bacontern


Denne ret er den for-danskede udgave af Spaghetti Carbonara - Kulsvier-pasta >>



- simple opskrifter fra Charlottes og Sergios gryder i Milano -

Vores køkken >>

400 gram skruer, fusili eller penne uden riller

En pakke bacon i tern - 100-120 gram

1 fed hvidløg

1/4 l creme fraiche

Friskkværnet peber

Revet Parmesan ost til at drysse over retten

1:
Rist bacontern og hvidløg i en høj pande - fjern hvidløgget, når det er ved at blive brunt



2:
Når bacon-terningerne er sprøde skruer du ned for varmen, hælder creme fraiche og et par skefulde revet ost over terningerne - og kværner peber ud over det hele, men de rører roligt rundt med en træ-grydeske

3:
Når pasta'en mangler et minut tager du den af blusset, skyller af, og "rister" ved ganske svag varme pastaen sammen med de andre ingredienser på panden

Værs'go!

Variation
Put 40-50 gram Gorgonzola ost i tern i, så den smelter,
mens du gennemvarmer retten.


Copyright © 2001-2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano