Opskrift

Januar 2015
Bookmark and Share

Kært barn har mange navne:
Rosetta, Michette eller Kaiser


Foto er fra hjemmesiden
Cookaround >>




Sådan ser den professionelle form til rosetta-bollerne ud

Et morgenbrød med skorpe og ganske lidt krumme





Italienske "hjemme-bagere" diskuterer livligt på forskellige hjemmesider, hvordan man uden professionelt udstyr kan lave morgenbollen Rosetta, eller hvad man nu vælger at kaldet den.

Her er en opskrift fra Luca, der begynder sit indlæg med:
-Herligt, det er lykkes mig at bage Rosette, jeg troede, det var et desperat projekt, men i stedet blev de.... gode.

Her er Lucas opskrift - med foto:

Ingredienser
620 gram hvedemel
340 ml vand
6 gram gær

13 gram salt
100 gram surdej

Tilberedning
Ælt alle ingredienser undtagen salt i 10 min.
tilsæt derefter salt og ælt vider i 5 minutter.

Placér dejen i en skål, der er smurt i olivenolie og lad den hvile i 10 minutter.

Tag dejen og placér den på oliesmurt bagepapir.

Dæk den og lad den hvile en halv time.

Del derefter dejen i stykker på 80 gram, og lad igen disse kugler hvile i mindst ti minutter.



Så skal "rosen" formes. Det har amatør-bageren her fået et instrument til af sin lokale bager - du må arbejde dig frem til resultatet!





Så skal "rose-bollerne" hvile under et klæde dækket med film i mindst en time.

Derfter bages de i en "fugtig ovn" ved 250 grader i 18 til 20 minutter.





-syl

Retur til
Brød <<


Retur til
Opskrifter <<


Retur til
Madkultur <<


Copyright © 2006-2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano