DOP-oste

Oktober 2015

Bookmark and Share

Pecorino Sardo




Pecorino Sardo


DOP siden 1. juli 1996

Den sardiske pecorino findes i to udgaver:

En blidere frisk spiseost, der har lagret mellem 20 og 60 dage, samt en skrappere lagret pecorino.



Den lagrede Pecorino Sardo har en fedtprocent på 35, en diameter mellem 15 og 20 centimeter, og er mellem 10 og 13 centimeter høj.

Den lagrer fra 4 til 12 månder og kan også fås i en røget udgave.

Den blide udgaver er mellem 6 og ti centimeter høj, fedtprocenten er 40 og den lagres mellem 20 og 60 dage.

Produceres udelukkende på øen Sardegna >>.



Mange oste-foto på www.italy.dk
er venligst stillet til rådighed
af Guffanti Formaggi >>

Retur til
Italienske oste <<


Fiore Sardo fra Sardinien >>

Link
Pecorino Sardo >>

Mod på en speciel specialitet:

Callu di Crabettu
er en autentisk sardisk sepcialitet.
Det er maven fra en ung ged, som tørres med gedemælk indeni...


Copyright © 2001-2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano