Ostehjul

2010
Bookmark and Share

19.10.2010 - pludselig lyst til ost....
(...lysten kom, fordi madskribenten Hanne Bloch på min facebook anbefalede ost i stedet for sukkertunge "smoothies" - læs om Hannes flotte bog om Umbrien og om italiensk madkultur her >>)

...Granater fra granatæble (bringer held og penge til huse - læs mere om overtro >>),
frisk ost m. rucola, fontina fra Aosta >>, Camembert (en fransk indvandrer, men sådan er verden jo nu engang!), taleggio fra Lombardiet >>, lidt peberfrugt >>, peberost fra Siena >>, æblekompot (ikke kompost, husk det nu, Charlotte!), gorgonzola dolce (den bløde...) >>, frisk gedeost og gorgonzola naturale (den skrappe...) >>.
Tilsat honning >> m. skovbær, melata honning, tusindblomst honning og i midten på tallerknen aftenens clou netop hjembragt fra Toscana: - honning med trøffel >>....
- og det hele ledsaget af lidt vin fra kvindevingården
Fattoria la Fugnano ved San Gimignano i Toscana >> ...





-syl

Retur til
Italienske oste <<


Køkkenet i
via Plana - Milano >>




Copyright © 2000 - 2011. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>