Opskrifter

April 2015

Bookmark and Share

Nemme og klassiske italienske opskrifter
fra Charlottes og Sergios gryder



12 gode grunde til at spise mere pasta og 7 hurtige opskrifter, der gør dig slank, smuk, ren og ung! >>




Der arbejdes i
køkkenet i
Via Plana, Milano >>


Præstekvælere fra Trentino >>




Pasta - og andre "primi"
Skruer med spinat og ricotta-ostekreme
Båndspaghetti med peberfrugter - Sommerfugle med ærter og skinke >>

Pasta med Nøddesovs >>
Grundsovs til pasta >>
De klassiske pastasovse >>
Gnocchi >>
Penne med speck og safran >>
Verdens største pasta:
Caccavelle alla Sorrentina >>


Spaghetti Carbonara - Kulsvierpasta >>

Pasta alla Norma
- med auberginer >>

Parmigiana - Auberginer i lag >>
Agnolotti med græskar >>
Sommerfugle med græskar >>
Juli-pasta og andet med courgetter >>
Linguine med citron-creme >>
Crespelle fra Firenze >>
Lasagne >>

Lasagna med bønne-pesto og svampe >>
Grøn lasagne med gorgonzola >>
Makaroni med Havets Frugter >>
Penne med Mozzarella >>
Kosak-pasta med sprit >>
Pasta med muslinger >>
Spaghetti med muslinger >>
Skruer med Olivenpaté >>
Båndspaghetti med Porcini-svampe >>
Sommerpasta >>
Stærk Spaghetti - Aglio Olio >>
Kødsovs - ragù >>
Officiel Pesto >>
Solid Pesto >>
Pesto med rejer >>

Skruer med bacontern >>
Pasta med peber, Pecorino og olie >>

Spaghetti Carbonara >>
Pasta med kastanjer >>

Vildsvine-ragú >>


Polenta med kalveschnitzel eller kulsvierens oste >>

Menu-forslag
Camping Menu >>
Efterårs-menu i Via Plana >>
Festmenu til 50 års-dag >>
Julemad >>
Nytårs-menuen >>
Påske-menuen >>

Diverse
Lasagne og anden vintermad >>
Opskrifter med græskar >>
Halv-tørrede tomater >>
Squash-blomster >>
Tomatsuppe >>
Brug Balsam Eddike >>
Basilikum-kage i ovn >>
Risotto opskrifter >>

Desserter - "Dolci"

Hasselnøddekage fra Piemonte >>

Semifreddo - Parfait >>
Kastanjecreme- og kage >>
Nøddekage fra Valtellina >>

Tiramisu-varianter >>
Ann's tiramisu >>
Cantucci mandelkager >>
Jordbær-is og mousse>>
Torrone - nougat-juleknas >>
Kaki-frugt >>
Citronmousse >>
Karnevals-klejner >>
"Krummekage" - Brescia >>

Madkultur
og specialiteter >>


Madkurser >>
Vin >>
Spisekortet >>

Flere opskrifter
italy.dk

Mousse med Parmesan-ost >>
Brødboller fra ferien i Toscana >>
Halv-tørrede tomater >>
Bruschetta og crostini >>
Lynstegt carpaccio >>
Skaldyr-sauce >>
Let rejecocktail >>
Lasagne >>
Karnevals-klejner >>
Risotto med radicchio-salat >>
Penne med Mozzarella >>
Makaroni med Havets Frugter >>
Forret - Speck og Mozzarella >>
Farinata fra Ligurien >>
Sol- eller ovntørrede tomater >>
Cantucci, toscanske mandelkager >>
Kosak-pasta med sprit >>
Caprese salat >>
Pasta med muslinger >>
Spaghetti med muslinger >>
Camping Menu >>
Jordbær m. is eller som mousse >>

Friturestegte squash-blomster >>
Tomatsuppe fra Toscana >>
Skruer med Olivenpaté >>
Salater med bøffel-ozzarella >>
Grøntsager i olivenolie >>
Torrone - juleknas >>
Kalvekød i rødvin med ærter >>
En efterårs-uge i Via Plana >>
Den orange Sharon/Kaki-frugt >>
Brasatosteg i Barolo-vin >>
Tunet Kalv fra Piemonte >>
Festmenu til Henriks 50 års-dag >>
Antipasti-buffet forretter >>
Spaghetti med Porcini-svampe >>
Brug Balsam Eddike >>

Sommerpasta >>
Ris-appelsiner - opskrifter >>
Tiramisu - paradis i din mund >>
Peberfrugter på vulkaner >>
Mange slags Carpaccio >>
Stærk Spaghetti Aglio Olio >>
Kødsovs - ragù >>
Grundsovs til pasta >>
Basilikum-kage i ovn >>
Salami og figner >>
Officiel Pesto >>
Solid Pesto >>
Pesto med rejer >>

Himmelsk Citronmousse >>
Skruer m. bacontern >>
Risotto opskrifter >>
Pasta med Pecorino og olie >>


Links

Alcatraz's hjemmeside >>
Foreningen "Slow Food" >>





Copyright © 2001-2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano