Italienske opskrifter

Maj 2014

Bookmark and Share

Nødde- og figenkage fra Valtellina
(Cupeta Valtellinese)

Ingredienser
200 gram valnødder
200 gram tørrede figner
75 gram flydende honning
Bagepapir
Flormelis



Hak valnødderne og fignerne fint - med en kniv - i blenderen bliver de for pulveriserede

Bland nødder og figen med honningen
- det kan kun lade sig gøre med flydende honning...



Bred massen ud på en bordplade dækket med bagepapir - ca. 1 cm høj.

Dæk massen med endnu et stykke bagebapire - og rul den ensartet

Lad kagen hvile en dag i køleskab inden den skæres i små firkanter og dækkes med flormelis inden serveringen

-syl

Retur til
Opskrifter <<


Artikler
Honning >>

Gastronomi
i Valtellina >>



Valtellinas oste
Bitto >>

Valtellina Casera >>

Copyright © 2005-2014. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano