Februar 2012
Bookmark and Share
Efterårsmenu 2011

Efterårsmenu 2008 >>
Falstaff i Verduno
("Barolo-land")




Den hvide Roero Arneis
fra Piemonte >>



Verdicchio fra
Marche-regionen >>

Aperitif med frisk hvidvin og parmesan-Mousse >>



Med samme friske - og tørre hvidvin
(
Soave, Arneis, Gavi, Verdicchio f.eks.)
fortsættes med antipasto:
Fiske-carpaccio til forret >>

Risotto til "primo" - førsteret
Risotto med efterårssvampe >>

Risotto med squash >>
Risotto med rødvin >>
Risotto med asparges >>

Risotto med peberfrugt >>
Gul safran-risotto >>

Alt om italienske ris >>

PAUSE!

Skal det være "fint", så renser du nu ganen med
et glas citron-sorbet...

...gør det nemt...
...du køber citronis - kommer den i blenderen med rigeligt vodka og lidt rørsukker, blender i få sekunder - og serverer i champagneglas...!

og hovedretten
- il secondo -
Vin- (Barolo-) okstesteg >>

- dertil serveres samme kraftige rødvin,
som du har marineret og stegt oksestegen i...

DESSERT
Tiramisu >>
eller
Krummekage fra Brescia >>
eller
Nøddekage fra Piemonte >>

med en sød sprudlende hvid vin - f.eks.
Asti Spumante....


...og derefter er det tid til
kaffe >>

og
grappa >>

eller den italienske brandy
Vecchia Romagna >>

(Husk:
Grappaens druedufte kommer frem ved at du smager et par dråber forrest på tungen, snuser ind, og derudover varmer glasset i hånden som en cognac...)

-syl


Copyright © 2000 - 2012. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>