Madguider

2010
Bookmark and Share
Kokken Vissani er konge af "Den Røde Reje"
- og "rejen" selv fyldte i 2010 20 år...
Tendens i følge Den Røde Reje: Der bliver flere og flere gode hotel-restauranter.
April 2010: "Guida Gallo" - guide til 101 slags risotto, årets risotto og italienske ris-udflugter >>

Gambero Rosso 2010 - 22 euro

Tre flasker
Som noget udnævner Den Røde Reje nu også Italiens bedste vinbarer.
Den bedste af den slags er i følge Gambero Rosso lige nu Taverna Estia >> i Brusciano i Napoli-provinden.
Gå direkte til det 74 sider lange vinkort >> (.pdf) - f.eks. 7 sider kun med hvide vine fra Campania regionen.

Gambero Rosso udnævner også restauranter i katagorien "Bedste forhold mellem pris og kvalitet".

Her kradser krisen tilsyneladende - der er kun 19 af den slags udvalgte restauranter i 2010-udgaven mod hele 39 i 2009-udgaven.

Navne og nyheder

Carlo Cracco fra Ristorante Cracco >> i Milano scorer 89 point i "Gambero Rosso 2010".

Michelin-guiden udkommer 24. november 2009.

Espressos
"I Ristoranti
d´Italia 2010"

udkom i begyndelsen af oktober 2009.



2.900 restauranter - 400 splinternye - er anmeldt i guiden.

Her går de tre kokkehuer og 19,5 ud af 20 opnåelige point til:

Le Calandre
L'Osteria la Francescana - Modena >>

og Vissani

Derudover opnår andre 12 restauranter tre kokkehuer og point mellem 18 og 19.

Derudover kan 57 restauranter i Espressos guide smykke sig med to kokkehuer og point mellem 16,5 og 17,5, mens hele 227 restauratner opnår en kokkehue og point mellem 15 og 16.

95 ud af 100 point bliver der i restaurantguiden
"Gambero Rosso 2010 " givet til stjernekokken
Gianfranco Vissini og hans restaurant >>
i Baschi i Terni provinsen i Umbrien.
(2009/94 point)



Sidste år delte Vissani førstepladsen med Fulvio Pierangelini fra San Vincenzo (Livorno), der i mellemtiden har lukket.

På 2. pladsen liger kokken Gennaro Esposito med 94 point ((2009/95 point) fra restauranten Torre del Saracino >> (Vico Equense - Napoli).



På 3. pladserne med 93 point er der mere trængsel:


"Le Calandre" >> (Rubano - Padova) (2009/94 point)



Combal Zero >> (Rivoli - Torino) (2009/94 point)



Don Alfonso 1890 >>
(Sant 'Agata sui due Golfi - Napoli) (2009/92 point)



"Enoteca Pinchiorri"
>>
(Firenze) (2009/94 point)


og La Pergola på Hilton Cavalieri >> (Rom) (2009/93 point).
Tag også et kig på kokken Heinz Becks web >> .



21 restauranter med 3 gafler



Den fineste udmærkelse "3 gafler" (Tre forchette) er i 2010-udgaven kun givet til 21 restauranter mod 25 i 2009-udgaven.

Veneto regionen topper med fire restauranter med 3 gafler, mens Peimonte, Toscana og Campanien hver har tre 3-gaflers restauranter.

Her er de andre restauranter med 3 gafler og deres point:
Osteria Francescana >> - Modena 92
Dal Pescatore >> - Canneto sull'Oglio 92
Piazza Duomo >> - Alba 92
Villa Crespi >> - Orta San Giulio 92
Da Caino >> - Montemerano 91
Il Canto på l'Hotel Certosa di Maggiano >> - Siena 91
Laite >> - Sappada 91
La Madonnina del Pescatore >> - Senigallia 91
Perbellini >> - Isola Rizza 91
Reale >> - Rivisondoli 91
Uliassi >> - Senigallia 91
La Madia >> - Licata 90
Met Restaurant de l'Hotel Metropole >> – Venezia 90 (NY!)
Oasis Sapori Antichi >> - Vallesaccarda 90 (NY!)

-syl


Copyright © 2000 - 2014. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>