Opskrifter

2003

Bookmark and Share

Skaldyr-sauce fra Ape Piera


Ingredienser
Sofritto >> af grofthakkede gulerødder, bladselleri og løg
1 fed hakket hvidløg
Salt

Hoveder, haler og skaller fra de pillede skaldyr - rejer, kinarejser, jomfruhummer ecc. (som du bruger til rejecoktailen fra Ape Piera >>)

Tomatskind og rester (igen fra tilberedningen af rejecocktailen >>)

Jomfru Olivenolie

1 håndfuld ris eller 2 kartofler

Artikel fra 2003
Steg sofritto´en, som skal være lige ved at brune, når du hælder skaldyr-resterne i den store gryde, lader dem stege med ganske kort, og derefter tilsætter rigeligt vand

Tilsæt tomatresterne fra tilberedningen af rejecocktailen >> samt groft salt



Lad blandingen boble i så lang tid, du nu har - mindst 35-40 min., og tilsæt en håndfuld ris eller et par kartofler, der koger med de sidste tyve minutter, og jævner saucen.



Så skal saucen igenne grøntsagspressen, og så er den klar.
Vi brugte saucen som pasta-sauce til friske tynde båndspaghetti.


Grøntsags-pressen
"Passa-verdura"


Copyright © 2001-2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano