Opskrifter

2003

Bookmark and Share

Italiensk rejecoktail fra "Humlebien Piera"




Det færdig resultat


Rejerne pilles, mens tomater, ærter og avocado ligger i venteposition




De friske kogte rejer

Artikel fra 2003
Ingredienser - som altid til fire personer
7-8 store rejer eller 4 kæmprerejer per person
1 kg friske pille-ærter
1 fuldmoden avvocado
2 store modne tomater
Citron, salt, peber, olivenolie og isterninger
(Yes! - læs mere om isterningernes funktion her >> )
4 Martini-cocktail-glas



Rejer pilles - koges ganske kort, hvis de ikke allerede er kogte!
Placeres straks derefter i beholder med koldt vand og isterninger

Ærterne pilles - koges ganske kort - placeres i beholder med koldt vand og isterninger

Tomaterne - med et kryds - se herunder - skoles i kogende vand ganske kort, og "pilles" som pille-kartofler.
Saft, skind og frø gemmes til skaldyr-saucen >>.
Tomat-kødet skæres i fine tern og - placeres i en beholder med jomfru olivenolie, salt og lidt peber

Avvocado´en skrælles, skæres i tern, der får citronsaft over sig.

1/2 af ærterne blendes til puré med jomfru olivenolie, salt og peber.

Coctailén konstrueres:
I bunden af coctail-glasset placeres ærter, tomater og avvocado.
Derover placeres rejerne (kæmperejerne deles på langs og "bredes ud").
Over rejerne kommer ærte-puréen, og til allersidst et par rejser på toppen.


Copyright © 2001-2014. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano