Januar 2014
Bookmark and Share
Kokkeskole hos Charlotte Tveen Hansen på "Due Papaveri"
Kursuskalender og informationer - 2014
Læs artikel om Due Papaveri i "Mad & Venner" 2012 -
åbner i ny side i .pdf-format >>


Booking gennem: Italiaformidling www.italiaformidling.dk
Tel +45 74672430

Agriturismo Due Papaveri
Via Spinzola 42,
Fr, Benedello
41026 Pavullo N/F,
Modena www.duepapaveri.com

e.mail:
chansen@tin.it
tel +39 0536 22618

Video fra
Due Papaveri >>





KURSER 2014:
FORÅR
14-19.04 & 5-10.05
EFTERÅR
15-20.09 & 20-25.10

Gå i køkkenet med Charlotte på "Agriturismo Due Papaveri" som ligger i de skønne bakker syd vest for Modena.

Lær at lave mad med de lokale ogverdenskendte råvarer fra Emilia Romagna - Parmesan, Balsamico Eddike og Parmaskinke.



KURSUS-BESKRIVELSE
(Der er plads til max. 8 deltagere på hvert kursus.)



Der er også mulighed for at bestille kurser med fx yoga, rå food og mindfullness:

Der kan endvidere bestilles specialkurser til min. 5 deltagere
på andre datore med f.eks tema:

Vin og lokalkøkken, efterår med trøffel og kastagner,
syltning og bagning osv.
Ring eller e.mail så snakker vi om det!

På de ovennævnte datoer laver vi mad med 3 grundtemaer:
Parmesan, Balsamico eddike og hjemmelavet pasta.

Kom med ud og besøg producenterne og oplev produktionen.

Vi pøvesmager og går så hjem og laver 4 retters
mad med vores friskindkøbte varer.

Indkvartering i store dobbelværelser
med panoramaudsigt, kamin og eget bad.




Program-eksempel:
Dag 1
Ankomst og indkvartering
16.00 Velkomstdrink og præsentation af kurset
16.30 Rundvisning på "Due Papaveri" 19.30
Aftensmad med 4 retter inc. vores lokale vin og hjemmelavede likører + caffe

Dag 2
8-9.00 Morgenmad
10.00 Udflugt til parmesan-mejeri
12.30 Let frokost på "Due Papaveri"
16.00 Kokkekursus tema Parmesan, vi laver 4 retters menu
20.00 Aftensmad med vores tema menu og lokal vin

Dag 3
8-9.00 Morgenmad
10.00 Udflugt til Balsamico producent
12.30 Let frokost paa "Osteria Girasole"
15.00 Ferrarimuseum
16.00 Kokkekursus tema Balsamico eddike, vi laver 4 retters menu
20.00 Aftensmad med vores tema menu og lokal vin

Dag 4
8-9.00 Morgenmad
10.00 Formiddagstur til Pavullo
12.30 Vi laver pizza til frokost på "Due papaveri"
16.00 Kokkekursus tema pasta fatta in casa
20.00 Aftensmad med vores tema menu og lokal vin

Dag 5
8-9.00 Morgenmad
10.00 Besøg paa vingården "Corte D'aibo" med vinsmagning
13.00 Frokost på lokal restaurant.
20.00 Aftensmad på "Due Papaveri" med diplom og afskedsskaal.

Dag 6
8-9.00 Morgenmad

Afgang

Pris per person 8.800,- kr.



Prisen inkluderer:
- transfer fra Bologna til Due Papaveri og retur - udflugter som beskrevet i program til producenterne (med guide) - 3 gange kokkeskole - 3 lettere frokoster på kursusdagene - 1 frokost på lokal restaurant med vin, vand og kaffe - besøg hos vinproducent med vinsmagning ( med guide) - indkvartering i dobbeltværelser med kamin og eget bad - morgenmad - 5 middage på "due papaveri" med 4 retters mad lokal vin, likør og kaffe

Prisen inkluderer ikke:

- transport til og fra Italien
- alt andet ikke nævt i programmet

Et pastahold hos Charlotte på "Due Papaveri"



op /\


Copyright © 2000 - 2014. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>