Mad

December 2011
Bookmark and Share

Bøffelkød - magert og smagfuldt


Pålæg af bøffelkød

...og bøffer

I 1998 slog producenterne af bøffelkød i Cilento-mrådet i Campanien sig sammen i konsortiet Alba for at promovere bøffelkødet udenfor det traditionelle område.

Bøffelkød er utroligt rigt på proteiner.



Det, har et lavt fedt- og kolesterolindhold, og et højt indhold af jern.

Det er også ekstra saftigt, fordi det er bedre til at bevare vandindholdet end andre kødtyper.

Kalvene slagtes, når de er mellem 12 og 15 måneder gamle og indtil da har de kun spist vegetabilsk føde, og kødet er således helt frit for de sygdomme, som andet kvæg har haft problemer med

-syl

Retur til
Bøffelmanden <<


Kød på bordet! >>

Links
Biologisk bøffelkød >>


Konsortiet "Alba" >>



Copyright © 2001-2011. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano