Museer

Marts 2012
Bookmark and Share

Lakrids på museum
Amarelli Lakrids i Danmark:
Ren Lakrids.dk >>






Museo della Liquirizia
Giorgio Amarelli

Udenfor Danmark kan de simpelthen ikke lave ordentlig stærk lakrids, men det forhindrer ikke italienerne i at have deres helt egen lakrids-kultur

I Italien blandes lakridsen ofte med pebermynte - så det er sjældent man får lakrids med den ægte skarpe smag.



I Rossanao i Cosenza provinsen i Syditalien ligger et lakrids-museum, hvor der er udstillet redskaber og maskiner til forarbejdningen af den smagfulde rodfrugt.

Man ved, at mennesket har kendt og anvendt lakridsroden i mindst 3.500 år, men på museet er de ældste redskaber dog "kun" omkring 500 år gamle.

Lakrids fra "Amarelli



Lakridsrødder

Retur til
Museer <<


Retur til
Calabria <<


Mad-museer >>

Andre artikler

Madkultur >>

Link
Lakridsmuseet
"Giorgio Amarelli" >>


Brisighello >>
er en anden kendt italiensk lakrids-producent.



Copyright © 2001-2012. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano