Vinoplevelser

Oktober 2009

24.10.2009
"FYNITALIA" - vinfestival i Odense

Billetter koster 150,-, incl. specialsmagninger.

Herudover kan der bestilles / købes italiensk inspireret buffet til 125,- pr. person.

Billetter kan købes allerede nu i butikken Klostervej 31, Odense (bemærk åbningstider), eller pr tlf. 65976160,

mail bmj@vinotekafynnis.dk

Buffet kan ligeledes bestilles hos Vinotek a Fynnis.

Se mere på:
www.vinotekafynnis.dk >>
og
"Fynitalia" >>Lørdag den 24. Oktober kl. 11.00 - 16.00 afholder Vinotek A Fynnis den italienske vinsmagning "Fynitalia 2009" - en oplevelse i variation´.
Det sker i "Odd Fellow Logen", Nonnebakken 1, 5000 Odense C.
"Fynitalia" er ved at blive en klassiker på Fyn, og afholdes i år for niende gang.Der bliver mulighed for at smage ca. 60 forskellige italienske vine fra de fleste regioner i Italien, bl.a. Barolo, Barbaresco, Vino Nobile di Montepulciano, Brunello di Montalcino, Chianti Classico, Amarone, Sagrantino, Taurasi, og mange flere.

Specielt i år er der meget nyt på vinfronten, med bl.a. helt nye vine fra topvinhuse i Campanien, Marche, og Toscana.

De nye vine får man også mulighed for at smage på Fynitalia. Topvinene derfra, der alle har opnået max. tre glas i den anerkendte vinguide Gambero Rosso, vil blive præsenteret ved den ene af to specialsmagninger, som begge er incl. billetprisen.

Specialsmagning nr. 1.
Som nævnt ovenfor. Smag tre topvine, fra tre forskellige regioner, der alle har opnået max. tre glas i den anerkendte vinguide Gambero Rosso, og hør en kort historie om vinene.

Specialsmagning nr. 2.
To små vertikalsmagninger med Brunello årgang 2003 og 2004, samme producent, samt Amarone Classico 2003 og 2004, ligeledes fra samme producent. Man får her mulighed for at danne sig et indtryk af evt. forskellighed mellem to årgange af to berømte vine.

Man kan også vælge at smage de syv ovennævnte vine i det store smagelokale fra kl. 12.00, sammen med øvrige vine på smagningen, uden at få dem kommenteret.

Der bliver i år også mulighed for at deltage i afstemningen "Bedste vin til prisen" på Fynitalia, i kategorien under 100 kr.

Der vil blive udtrukket tre vindere blandt de, der har stemt på vindervinen. De vil blive underrettede, og hver få to flasker af denne vin.


Copyright © 2000 - 2009. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>