Italien i Danmark

Januar 2009

Italiensk mad- og vinuge - 17-21 maj 2005


Rie Boberg >>

deltager i den italienske mad- og vinuge i København


"Italian Food & Wine Week"


er et initiativ fra det Italienske Institut for Udenrigshandel, som har til formål at promovere italienske specialiteter og vine af højeste kvalitet.


Den 18. maj 2005 vil der blive afholdt en smagning på Børsen i København, hvor talrige italienske producenter vil præsentere deres produkter for danske fagfolk fra vin - og fødevarebranchen.I dagene 17.-21. maj 2005 vil forbrugerne også få mulighed for at lære det generøse italienske køkken at kende via smagsprøver af italienske specialiteter og vine.


Samtidig vil den Italienske Stats Turistbureau give tips, ideer og inspiration til en perfekt ferie i Italien med særligt fokus på regionerne Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Veneto, Lazio, Basilicata samt Umbrien.

Begge arrangementer finder sted på Fisketorvet i København.
Den Italienske Stats Turistbureau giver endvidere den danske, norske, færøske og islandske rejsebranche mulighed for at møde et bredt udvalg af italienske rejseudbydere ved en workshop på Nationalmuseet i København den 18. maj 2005.

Den 19. maj arrangerer det Italienske Institut for Udenrigshandel desuden et kursus for kokke- og tjenereleverne på Hotel- og Restaurantskolen i København med fokus på det italienske køkken og dets vine.

Samme aften afholder den Italienske Stats Turistbureau et møde, hvor regionen Piemonte og vinter-OL Torino 2006 vil blive præsenteret.

Disse arrangementer er en del af de italienske dage "Primavera Italiana" - tradition, udvikling og kreativitet - der sætter fokus på italiensk gastronomi, vin, turisme og kultur, og som den Italienske Ambassade, det Italienske Kulturinstitut, Italiensk Institut for Udenrigshandel og den Italienske Stats Turistbureau er værter for.
- Velkommen med på denne rejse!


-syl


Retur til
Italien i Danmark <<


Copyright © 2005-2009. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano