Madkultur

2006
Liset Nyland præsenterer Abruzzo´s olie, mad og vin
i Herning den 22. og 23. april

Slow Food Pescara præsenterer i samarbejde med Herning Kunstmuseum:



Et møde med Abruzzo's køkken Lørdag d. 22. april kl. 18.30 på Herning Kunstmuseum



Severino Forcone fra Osteria La Lumaca i Pescara giver mulighed for at smage en menu fra Abruzzo tilberedt på råvarer fra Abruzzo og med vine fra egnen - som de lokale elsker den.

Kom og smag:
Ventricina Vastese, Ventricina Teramana spalmabile, Pancotto, Pallotte cacio e ove, Pecorino di Farindola, Canestrato di Castel del Monte, Lenticchie di Santo Stefano di Sessanio, Scrippelle m'Busse, Chitarra all'Abruzzese con tre carni, Agnello in padella alle erbette aromatiche del Gran Sasso e Centerba, Ferratelle, parozzini e confetti di Sulmona.

Vine fra Az. Agr. Zaccagnini: Trebbiano d'Abruzzo "Bianco di Ciccio" Montepulciano d'Abruzzo Cerasuolo Montepulciano d'Abruzzo Passito bianco

Digestivo: Centerba, Toro

Billetter til en kuvertpris på 380,- kr kan fås ved henvendelse til Herning Kunstmuseum, tlf. 97 12 10 33.

Artikel fra maj 2006

Casa Sablanico >> i samarbejde med Slow Food Pescara præsenterer regionen Abruzzo Herning Kunstmuseum



"Slow Food Vin & Råvaremesse" finder sted lørdag d. 22. april kl. 13.00 - 17.00 og søndag d. 23. april kl. 11.00 - 16.00
Entre' kr. 100,-

Vi håber meget at se nye og gamle venner og kunder til en hyggesnak over en smagsprøve.

Udover "dansk" ekstra jomfru olivenolie er der mulighed for at smage og købe andre egnstypiske produkter til favorable messe-priser:

Fåreoste som Canestrato di Castel del Monte og Pecorino di Farindola (Slow Food presidium)

Salamier som Mortadelle di Campotosto, de berømte "Coglioni di mulo" (Slow Food presidium)

Honning , akacie og millefiori fra Farindola Matildas hjemmelavede syltede frugter, marmelader og grøntsager i olie på glas

Ren rå lakrids "extravergine" fra Saila

Økologisk stenkværnsmel af emmer og durumhvede fra Molino Capelli

Trøffelcremer og -olie på hvide og sorte sommertrøfler fra Tassoni



Aromatiske olier, oliven og pesto fra Ursini

De prisbelønnede "Parrozzini" fra Luigi d'Amico

De originale og traditionsbundne "Confetti" fra Sulmona

Abruzzo's vine:

Trebbiano og Montepulciano d'Abruzzo fra Az. Agr. Zaccagnini

Der vil også være mulighed for at deltage i mini-kurser i smagning på ekstra jomfru olivenolie ved vores stand.

Desuden er der adgang til museets aktuelle udstillinger.

VEL MØDT!
Mange hilsener
Liset

-syl

Italien i Danmark <<

Abruzzo regionen >>

Vin i Abruzzo >>

Artikler
Liset, Tine og Rie
er danske oliven-
olieproducenter
i Italien >>

Om olivenolie >>

Links
Liset - Casa Sablanico >>
Tine - Villastabbia >>
Rie Boberg >>



Copyright © 2000-2011. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano